A legszebb haj kategória győztese: Horváth Éva

2010.04.15 00:00

 

A csodás hajkoronával rendelkező modell-műsorvezető számára a díj azt jelenti, hogy amire odafigyelünk, az meghálálja a törődést.

 

"Különösen fontos számomra, hogy ezt az olvasók is észreveszik, hiszen ezt az elismerést nekik köszönhetem. Már gyermekkoromban is kipróbáltam mindenféle különleges pakolást a tojástól az olivaolajig. Természetesen ma már ennél sokkal hatékonyabb balzsamok, samponok, hajápolók léteznek."  Éva ebben is nagyon fontosnak tartja a megelőzést.

Meglepő, de egyszer Éva rövidre nyíratta a haját. "Gyerekkorom óta hosszú a hajam. Egyszer apukámtól kikönyörögtem, hogy levágathassam, mert megtetszett, hogy az uszodában a többieknek olyan jó kis >vizifrizurájuk< van, amit könnyen megszárítottak. Nekem viszont egy kerek órát jelentett már akkor is a hajszárítás."

Éva hajának természetes színe a barna, szintén a természet áldásaként a hullámos is. Ez sokakat meglep, hiszen mindig egyenesre szárítva hordja, és azt is bevallja, voltak kísérletezései a vörössel, a melírcsíkokkal, de mindig visszakanyarodott a természeteshez, s ez most valószínűleg így is marad, hiszen a természetes színek megint hódítanak.

Az egykori szépségkirálynőnek gyerekkora óta nagy vágya egy sampon vagy egy hajszínező kampányaként megjelenni. "Mindig is csodáltam, hogy a modelleknek milyen gyönyörűen áll a fotókon a hajuk, ahogy fújja a szél a tincseket, és a fények, színek is gyönyörűek." Ezzel a díjjal talán közelebb kerül egyik álmának megvalósulásához. Évának azonban nem csak a tincsei olyan gyönyörűek, hanem elképesztően formásak az idomai is. Elárulta, hogy futással tartja magát karban, ha az időjárás engedi: a szabadban szaladgál. Sőt, készül a tavaszi félmaratonra is. "Ez talán másnak nem olyan nagy dolog, de mivel már gyerekkorom óta mindkét térdemmel vannak problémáim, számomra nagy teljesítmény lenne. A futást bikram jógával egészítem ki. Itt a gyakorlatokat 45 fokos meleg teremben hajtjuk végre, és ez tökéletesen ellazítja az izmokat, sőt mentálisan is felfrissít."

Éva az étkezésével is vigyáz az alakjára, ügyel arra, hogy mit és mennyit eszik. "Mindenevő vagyok, de nem kedvelem már az egészségtelen ételeket. A gyorséttermi koszttol meg kifejezetten rosszul érzem magam. Mostanában arra próbálok odafigyelni (ebben Tóth Tamás obezitológus segített), hogy a zöldséget, a húst biogazdálkodásokból szerezzem be. Meg kell mondjam, nem egyszerű feladat!"

A szép lánynak meglepő hobbija van, imád búvárkodni. "Szeretem a természet közelségét és lent a víz alatt annyi csodával találkozhatunk. Másik kedvenc időtöltésem az utazás, mert különösen vonz más kultúrák megismerése, az emberek mindennapi életébe való bepillantás, a természeti kincsek felfedezése."

Forrás: Glamour

https://www.horvath-eva.hu/legszebb-haj-kategoria-gyoztese-horvath-eva.html