A Mikulásgyárnak adományoztak a VIASAT3 sztárjai

2012.12.05 00:00

 

A VIASAT3 műsorvezetői – Horváth Éva, Müller Attila és Kovács Áron – a Mikulásgyár idei felhívására egészséges élelmiszerekkel készültek, adományaikat pedig Joulupukki, a lappföldi Mikulás társaságában be is csomagolták. A „Chips helyett hozz magaddal egészséges élelmiszert!” szlogennel induló kampány résztvevői arra szeretnének rávilágítani, hogy nem pusztán élelmiszerre van szükségük a hátrányos helyzetű gyerekeknek, hanem arra is, hogy egészségesen táplálkozzanak.

 

Kovács Áron, a Nyered, ha mered műsorvezetője szerencsés helyzetben van, az ő kisfia meglepő módon az egészséges táplálkozás híve. „Született vegetáriánus, az édességet nem igazán szereti, ehelyett viszont előnyben részesíti a különféle zöldségeket és gyümölcsöket.”

Müller Attila, a Fátylat rá! egyik műsorvezetője számos jótékonysági eseményen vesz részt, a Mikulásgyár pedig különösen közel áll a szívéhez. „Nagyon fontos, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek sorsát a szívünkön viseljük, és segítsünk rajtuk ott, ahol tudunk. Ezek a gyerekek önhibájukon kívül kerültek ilyen helyzetbe és fontos, hogy legalább karácsony tájékán részesülhessenek mindabban a jóban, ami őket is megilleti.”

„Azt tapasztaltuk, hogy rengeteg gyerek küld adományokat a Mikulásgyárba, amit azért is jó látni, mert remélhetőleg a jövő felnőttjeiként is folytatják majd a jótékonykodást.” tette hozzá Kovács Áron.

Horváth Éva, a Fátylat rá! másik műsorvezetője szintén a jótékonyság jelentőségére hívta fel a figyelmet. „Noha idén elsősorban egészséges élelmiszereket várnak a Mikulásgyárba, azért ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a gyerekek karácsonykor leginkább a játékoknak örülnek. Mindenki talál otthon egy-egy kallódó mackót, rég nem használt játékot, ami már-már kacatnak számít vagy egy doboz mélyén lapul, de a hátrányos helyzetű gyerekeknek valódi kincs és öröm. Ha mindenki csak egy pici jót tesz, akkor már megérte.”

Forrás: mosaic online

https://www.horvath-eva.hu/a-mikulasgyarnak-adomanyoztak-a-viasat3-sztarjai.html