Bódi Sylvi bugyiban, Horváth Éva díszben kívánt kellemes ünnepeket

2015.12.24 15:40

 

2015. december 24. csütörtök - 15:40

A Facebookot elárasztották a karácsonyi jókívánságok. Természetesen a sztárok, celebek, modellek is igyekeztek kreatívan üzenni követőiknek. Ezekből szemezgettünk.

ÖSSZEFOGLALÓNK

Bódi Sylvi nem hazudtolta meg önmagát, a tengerpartól üzent szőke barátnőjével együtt. A két lány a homokban fekve, egy szál bugyiban kívánt kellemes ünnepeket.

Forrás: facebook.com/bodisylvi/

 https://facebook.com/bodisylvi/

Horváth Éva egy díszbe tette csinos arcát és csábító szemeit, de néhány nappal korábban is már a karácsonyra készült, amikor ajándékokkal fényképezkedett.

Forrás: facebook.com/horvathevaofficial

  https://facebook.com/horvathevaofficial

Forrás: facebook.com/horvathevaofficial

 https://facebook.com/horvathevaofficial

 Az ünnepek előtt is roppant csinos Sarka Kata meghitt, családi környezetben ünnepli a karácsonyt és ezt a jókívánságában is megmutatta, ahol férjével és gyerekeivel közös fényképét töltötte fel, az alábbi idézettel: "A karácsonyi csoda a szívedben lakik." 

A Sportklub népszerű műsorvezetője, Aryee Cleudia, alias Tücsi is a legjobbakat kívánta követőinek még akkor is, ha nem lett kész időben a fa, vagy nem lett tökéletes a bejgli. 
 
Végezetül pedig kedveskednénk azon hölgy olvasóinknak, akik eljutottak idáig, és megmutatjuk a világbajnok kajakos, Dudás Miklós karácsony posztját.