Erre a dekoltázsra emlékezni fogunk! Horváth Éva zavarba ejtő estélyiben

2013.04.24 00:00

Horváth Éva a Címlaplányban zavarba ejtő ruhába bújt.

Szerző: Orbán Violetta
 
Forrás: Femina.hu
 
2013.04.24.

Horváth Éva mellett igencsak ki kell tenniük magukért a VIASAT3-on keddenként 21.25-kor futó Címlaplány című műsor versenyzőinek. A csinos műsorvezető ugyanis hol gyönyörű, hol zavarbaejtően szexi ruhákban vezeti a realityelemekkel tarkított produkciót.

Nem kérdés, gyakorlott címlaplányként pontosan tudja, mi kell ahhoz, hogy valaki megfeleljen az elvárásoknak, a szakma követelményeinek, és hogy hogyan kell kitűnni a tömegből. Nézd végig a legemlékezetesebb ruháit összefoglalónkban, melyből azt is megtudhatod, hol szerezheted be őket!

 

Erre a flitteres ruhára és a zavarba ejtő dekoltázsra sokáig emlékezni fognak a VIASAT3 nézői. 

1.

Erre a flitteres ruhára és a zavarba ejtő dekoltázsra sokáig emlékezni fognak a VIASAT3 nézői. 

2.

A mélyen dekoltált kreációt Léber Barbara tervezte.

3.

Az aszimmetrikus, hófehér estélyi különlegességét a ruhán végigfutó, aranyszínű virágminta adja. Becker Beatrice divattervező nem véletlenül menyasszonyi ruháival robbant be a köztudatba.

4.

A Benes Anita által tervezett, egyszerű szabású, hosszú fekete Dalaarna darabot egy többnyire Jennifer Lopeznél látott, pazar konttyal dobta fel a 34 éves sztár.

5.

A Magenta kétszínű ruhái geometrikus mintáikkal a legelőnyösebben mutatják meg a nők idomait. A Reserved fekete-fehér, hátul hosszabb darabja az idei szezonban nagyon divatos.

6.

Legyen egy hétköznapi öltözet vagány kiegészítővel, vagy egy lenyűgöző Dalaarna estélyi, Horváth Éva mindkettőt tudja viselni.

A 2013-as Story-gála legdögösebb sztárjai

A 2013-as Story-gálán a klasszikus estélyi ruhák mellett igencsak merész ruhákat is magukra öltöttek a hazai sztárok.

https://www.femina.hu/hazai_sztar/kepes_cikkek/horvath_eva_dekoltazs_cimlaplany

https://www.femina.hu/hazai_sztar/kepes_cikkek/horvath_eva_dekoltazs_cimlaplany?img=5&code=0000119207012277210spsvhhk8sb#kepescikk