GLAMOUR Women of the Year gála 2010 - Horváth Éva a legszebb hajú Nő!!!

2010.03.28 00:00

 

Tegnap este immár másodszor rendeztük meg a GLAMOUR Women of the Year gálát, amely ha lehet, még nagyobb siker volt, mint a tavalyi!

 

Este fél 8 körül kezdetek szállingózni a sztárok az Up nevű szórakozóhelyre, ahol már várta őket a GLAMOUR pink színű szőnyege! Az elegáns Chevrolet-kel érkező hírességekre már tucatnyi fotós és forgatócsoport várt. Nem hiába, hiszen ezen az estén mindenki a GLAMOUR Women of the Year gálát választotta, aki valamit is számít! Felsorolni is lehetetlen, hogy ki mindenkivel futottunk össze az este folyamán, de elég annyi, hogy a hazai divatvilág legfontosabb szereplőitől, színészekig, sorozatsztároktól zenészekig mindenki azt a pillanatot várta, hogy kiderüljön, a GLAMOUR olvasói idén kiket tüntettek ki a Women of the Year díjjal! A legjobb topmodell kategóriában jelölt Ebergényi Réka például csak az esemény miatt repült haza New Yorkból, pedig nem is sejthette, hogy igazán érdemes lesz megtennie a hosszú és fáradságos utat, hiszen végül ő vehette át a legjobb topmodellnek járó díjat!

Persze, ne szaladjunk ennyire előre! A tavalyihoz hasonlóan az est házigazdája ezúttal is Rákóczi Feri volt, aki természetesen idén is kifejezte reményét, hogy egyszer még divatba jön a mackósabb testalkat és végre ő is jelölt lehet a legsármosabb férfi kategóriában! Az első díjátadóra 9 órakor került sor, ekkor szólította színpadra a műsorvezető a GLAMOUR főszerkesztőjét, Maróy Krisztinát, hogy adja át a legjobb divattervezőnek járó díjat. Krisztina Konsánszky Dóra nevét varázsolta elő a borítékból! Dóra igazán rászolgált a díjra, ami óriási megtiszteltetést jelent a számára, de hát ezzel így lehet minden nyertes, hiszen a tavalyihoz hasonlóan idén is több, mint tízezer GLAMOUR-olvasó szavazatai alapján alakult ki a végeredmény!

Az első díj átadása után felpörögtek az események! A legjobb műsorvezetőnek járó díjat Hajdú Steve adta át, méghozzá Ördögh Nórának, aki Hajas László jóvoltából egy valóságos hajkölteménnyel is büszkélkedhetett a díj mellett! A legjobb énekesnőnek idén Rúzsa Magdit választottátok, aki nagyon meghatódott a díj átvételekor, így a díjátadó Irigy Hónajmirigyes Varga Győzőnek kellett biztatnia Magdit, hogy álljon még egy picit a fotósok rendelkezésére. Ezután Lakatos Márk pattant a színpadra, hogy megismertesse a vendégekkel a GLAMOUR-olvasók döntését a legjobb modell kategóriáját illetően. Sokan kész ténynek vették, hogy a csodálatos Mihalik Enikő duplázni fog, idén azonban Ebergényi Réka kapta a legtöbb szavazatot, akinek tehát tényleg érdemes volt repülőre pattannia!

Ezután következett az esemény főszponzora, a Revalid által felajánlott díj átadása, amelyet ezúttal Horváth Éva vehetett át, akiről sugárzott, hogy nagyon büszke az elismerésre! Nagy Sándornak jutott a hálás szerep, hogy átadja a legjobb színésznőnek járó díjat, amelyet idén Oroszlán Szonja vehetett át, aki annyira nem számított az elismerésre, hogy éppen nem is a VIP-páholyban tartózkodott! Szonja mindenkinek köszönetet mondott, még a gyönyörű ruháját biztosító Guccinak is! A legvégére maradt az egyik legjobban várt és legnagyobb érdeklődésre számottartó díj átadása, végre megtudhattuk, hogy idén a GLAMOUR-olvasói szerint Kovács Áron a legsármosabb magyar férfi!

Mielőtt megkezdődött volna a fergeteges parti, még egy káprázatos hajshowt is végignézhetett a nagyérdemű, valamint kiderült az is, hogy Szily Nóra Őszintén című műsorának idén ki volt a legőszintébb vendége! Lilunak járt ez a díj, aki ezen az estén egyébként Mojzes Dóra látványos összeállítását viselte.

Aztán felcsendült a The Black Eyed Peas I've Got a Feeling című száma és dj Szecsei remek hangulatú válogatására megkezdődött a buli, ami nem is ért véget egészen hajnalig!

Nektek köszönjük a rengeteg szavazatot és gratulálunk a nyerteseknek!

https://www.horvath-eva.hu/horvath-eva-a-legszebb-haju-no.html