Horváth Éva: A szépség már nem fontos

2010.03.08 00:00

 

Céltudatos nő, akit klasszikus értékek vezérelnek. Horváth Éva megbízható társra vágyik és nagy, szeretetteljes családra. Ám még nem találja azt a férfit, akivel összekötné az életét.

 

Horváth Éva félmaratonra készül

Éva kitartóan keresi leendő párját. Egyszer azt mondta, lehet, hogy külföldi lesz az illető. Addig is kisebb célokat valósít meg, például indul a félmaratonon. Tíz kilométert tesz meg minden nap, így tavasszal már nem okoz majd gondot a félmaraton. Ez az eltökéltség az élet minden területén jellemző rá.

"Azt hiszem, ez az egyik jó tulajdonságom - mondja a szép műsorvezető. - Mindig is racionális lény voltam, talán ezért is szereztem közgazdasági diplomát. Kitartóan küzdök a céljaimért, mindaddig, míg el nem érem őket. Ez a karrieremben előny, de a magánéletemben hátrányt jelent. A férfiak sokszor megijednek egy erős, határozott nőtől. Másrészt sokszor a magánéletemben is jóval józanabbul gondolkodom, mint kéne, és ez a párkapcsolataimnak nem tesz jót."

Horváth Éva párja

Éva rendszeresen nagyon titokzatosan nyilatkozik arról, van-e párja, vagy nincs. Védi a magánéletét. Ugyanakkor ígéri, ha egyszer lesz egy olyan férfi mellette, akihez feleségül megy, és akinek gyereket szül, természetesen meg fogja mutatni. A műsorvezető arra a kérdésre kitérően felel, most van-e társa: "van, akire támaszkodhatom, de még mindig egyedül viszem a terheket"

Mint minden igényes nőnek, Évának is határozott elképzelése van arról, milyen legyen az a férfi, akinek majd igent mond.

"Erősnek, határozottnak kell lennie, aki tud engem irányítani, és akire fel tudok nézni, máskülönben biztosan nem fog működni a kapcsolatunk. Mindemellett olyan férfinak, akiben megbízhatom, akihez bátran fordulhatok, ha valami bánt. Az anyagi szempontok nem elsődlegesek. Keményen dolgozom azért, hogy ezen a téren ne kelljen másra támaszkodnom"

Sok nő nem szívesen szül olyan férfinak, aki nem tudja anyagilag eltartani. Évának nem ez a legfontosabb.

"Elszomorítónak tartom, hogy sokan azért nem vállalnak gyereket, mert nem látják biztosítva a jövőjüket. Nekem a klasszikus értékek számítanak: először a házasság és utána a gyerekek!"

A műsorvezető szépségkirálynőként lett országosan ismert, többször szerepelt férfimagazinokban is, izgalmas kreációkat mutatott be a kifutókon. De mi lesz, ha a szülések nyomán megváltozik a teste?

"Ez sosem befolyásolna, ahogyan a fájdalom sem tudna visszatartani a szüléstől - mondja határozottan. - Sokkal fontosabb helyre került az életemben a család, a gyermekvállalás, mint az, hogy szépségideál legyek. Régebben fontos volt, hogy szerepeljek ezekben a férfimagazinokban, és ezt az imázst erősítsem, de már három éve nem vállaltam efféle felkérést. Átrendeződött az értékrendszerem. Most már

Éva nem tagadja nincs könnyű dolga, amikor társra szeretne találni.

"A korombeli férfiak jó része főleg a tizenéves lányokat keresi, akik mellett talán nem kell felelősséget vállalniuk. Az ismertség pedig még nehezít is ezen a dolgon, hiszen egy civil nehezen szokja meg a felhajtást, és hogy úton-útfélen összehoznak a lapok minden férfival, akivel egy-egy partin véletlenül lefotóznak. Emiatt már nem egy kapcsolatom véget ért. Ha viszont ismert ember lenne a párom, fennállna a veszély, hogy a sajtó ízekre szedi a kapcsolatunkat. De mint mindenhez, ehhez is pozitívan állok, és bízom benne, hogy mindezek ellenére megtalálom a társam."

A szülei nagyon jó példát mutattak neki

Éva számára nagyon fontos, hogy a szüleitől jó útravalót kapott az életre. "A szüleim azon ritka párok közé tartoznak, akik kitartottak egymás mellett, és a mai napig is együtt vannak - meséli büszkén a műsorvezető. - Az ő mintájukat szeretném követni, és nagy családra vágyom. Már kisgyermekként is arról álmodtam, hogy sok boldog kisgyerek anyukája leszek, és ezt a célomat mindenképpen el is érem."

A műsoromban állatokat mentenénk

Éva a Reggeliben és a Cool Tv műsoraiban is jól érzi magát, ennek ellenére természetesen vannak műsorálmai, amiket szívesen megvalósítana. "Boldogan vezetnék utazós magazint, amelyben új tájakat fedezhetnék fel, hiszen még egy kétnapos kiruccanásra is útikönyvekkel felszerelkezve indulok. És szívesen készítenék olyan műsort, amiben állatokat mentenénk, mert fontosnak tartom, hogy tegyünk valamit a környezetünkért, egymásért" - számol be terveiről.

https://www.horvath-eva.hu/horvath-eva-a-szepseg-mar-nem-fontos.html