Horváth Éva a tengerhez menekült

2009.10.08 00:00

 

ANTALYA - Immár hagyománnyá vált, hogy a nyár befejeztével Horváth Éva (30) és édesanyja kettesben utaznak el egy nyaralásra. A Reggeli műsorvezetője leginkább a trópusi területeket kedveli, de ezúttal nem tudta megvárni a monszun végét, és inkább egy közelebbi helyszínt választott a pihenésre.

 

Horváth Éva törökországi nyaralása

- Egyáltalán nem bántam meg, hogy Törökországba mentünk nyaralni, nagyon magával ragadott a szépsége - mondta Éva. - Még itthon egy prospektusban láttam meg ezt az elbűvölő helyet - mondta a Blikknek Évi, aki egyébként az összes közelben lévő nevezetességet meglátogatta.

Horváth Éva nyaralási szokásai

- Szeretek olyan országba ellátogatni, ahol a természet mellett új kultúrával is megismerkedhetek. Törökország pedig pontosan ilyen. A vezetési stílusuk viszont borzasztó. Egy buszos kirándulás alkalmával épp az autóúton haladtunk, amikor a sofőr úgy döntött, leszorítja a mellettünk haladó kocsit. Náluk ez egyébként teljesen természetes, mind eközben folyamatosan dudálnak és villognak egymásra - magyarázta Évi, aki persze a pihenésre is hagyott időt, és a nyaralás második felét a tengerparton töltötte.

https://www.horvath-eva.hu/horvath-eva-a-tengerhez-menekult.html