Horváth Éva az áprilisi Playboy címlapján

2011.03.25 00:00

 

Budapest - 10 év után újra ledobta a ruháit Horváth Éva (32), aki édeni körülmények között pózolt a Playboy kamerái elõtt. A Viasat3 valóságshow-jának műsorvezetõje lapunknak elárulta, hogy most érezte elérkezettnek az idõt, hogy újra felfedje bájait, amihez ideálisabb helyszínt nem is találhattak volna a festõi szépségű Karib-tenger partjainál.

 

Pontosan tíz évvel ezelõtt készültek rólam legutóbb hasonló jellegű képek. A magazinnal már jó ideje beszélgettünk egy újabb sorozatról, most jött el az ideje annak, hogy újra megmutassam magam. Ráadásul az a fotósorozat is épp tengerparton készült, mégpedig Ibizán, úgyhogy nagyon jól jött ki, hogy most pedig Kolumbiában, a Karib-tenger partján fotóztak – kezdte Éva, aki 10 évvel ezelõtt, karrierje kezdetén még ártatlanabbul nézett a kamerába, most viszont már egy érett nõ csábítja a férfiakat szexi képeivel a nyuszis magazin címlapjáról.

Egy hónapig készültem erre a sorozatra, minden reggelt futással kezdtem és edzéssel fejeztem be, azt gondolom, hogy megtettem mindent a tökéletes eredmény érdekében. Úgy érzem, ez volt az utolsó ilyen alkalom, és bár soha ne mondd, hogy soha, két gyerekkel a karomon már nem biztos, hogy szeretnék újra a címlapokon pózolni – árulta el az Éden Hotel szexi mûsorvezetője.

Forrás: Blikk

https://www.horvath-eva.hu/horvath-eva-az-aprilisi-playboy-cimlapjan.html