Horváth Éva az Édenbe költözik

2010.10.19 00:00

 

Budapest — Élete legnagyobb kalandjára készül Horváth Éva (32), aki egy új műsor háziasszonya lesz Kolumbiában.

 

Éva nem lábat lógatni megy a Karib-tenger partjaira, hanem a Viasat3 új műsora, az Éden Hotel háziasszonyaként, ahol a résztvevőknek a szórakozás és a luxus élvezete mellett mindössze annyi a feladatuk, hogy megtalálják a szerelmet, és megnyerjék a 25 millió forintos fődíjat.

Pénteken indulunk Kolumbiába, de már most annyira izgulok, hogy azt se tudom, hol áll a fejem. Nagyon örülök ennek a felkérésnek, hatalmas kihívás ez számomra. Eddig mindig azt mondtam, hogy az argentin dzsungeltúra volt életem legnagyobb kalandja, most azonban úgy érzem, hogy ez a munka fogja átvenni az első helyet – mosolygott Éva, akire a Viasat mellett az RTL Klub is számít, hiszen amellett, hogy ő vezeti a MeneTrend című magazinműsort, a hamarosan induló Való Világ 4 műsorvezetői posztjára is igen esélyes, hiszen a csatorna honlapján meghirdetett szavazás szerint a nézők a csinos műsorvezetőt szeretnék látni a valóságshow-ban.

Nagyon örülök, hogy annyira szeretnek a nézők, hogy engem szeretnének a Való Világban látni, most viszont az Éden Hotel az első az életemben, így ha két hónapon belül indul a valóságshow, akkor sajnos nem tudnám elvállalni.

 

https://www.horvath-eva.hu/horvath-eva-az-edenbe-koltozik.html