Horváth Éva gyerekei nem fognak unatkozni

2013.09.23 08:04

 

Kíváncsian várja a visszajelzéseket Horváth Éva, akinek mindennapjaiba a TV2 Édes Élet című reality-jében pillanthatnak bele a nézők. A műsorvezető a Mokkában elárulta: nemcsak kedvenc szépülési módszerét, de paleolit táplálkozásának lényegét is megmutatja.

- Nyilván a hálószoba-titkaimat nem fogom megosztani a nézőkkel, de ebben a szerepemben még nem láthattak talán ennyire. A kívülállók azt mondják, hogy velem mindig történik valami. Ha lesznek gyerekeim, ők lesznek a világon a legboldogabbak, mert gyakorlatilag soha nem fognak unatkozni. Ez hihetetlen, de ezeket gyerekkorom óta vonzom magammal. Tehát, ha nem csinálok semmit egy nap, akkor is zajlik és nyüzsög körülöttem az élet - kezdte a reggeli műsorban Horváth Éva, aki elárulta: a nézők megismerhetik édesanyját, akivel napi kapcsolatban van, ám, hogy kedvesét is megmutatja-e a kameráknak, egyelőre titok.

- Vannak olyan szituációk, amikor egy karakternek kell megfelelni. De vannak olyan élethelyzetek, olyan műsorok, amelyekben viszont teljesen el kell vonatkoztatni a kameráktól, itt én is megpróbáltam teljesen kizárni az életemből - tette hozzá a műsorvezető.

Szerző: Borsos Zsuzsi

https://www.stop.hu/bulvar/horvath-eva-gyerekei-nem-fognak-unatkozni/1180766/