Horváth Éva képei az interneten

2009.12.18 00:00

 

Egy internetes portálon egykori pornós lányok közül lehet megrendelni az RTL Klub sztárját. Horváth Éva állítja: nem tudta, milyen társaságba keveredett.

 

Főleg erotikus produkciókat lehet azon az internetes oldalon keresztül megrendelni, ahol a Háziasszonyok menüpont alatt a gyönyörű Horváth Éva szexi fotóira bárki rábukkanhat. Az RTL Klub sztárja Maya Gold, Alexandra Diamond, Keleti Györgyi, Judy Nero, Bódi Sylvi és Zimány Linda társaságában domborít egy igényes képen.

A produkciós iroda vezetője, Szabó Roland kérdésünkre elmondta, hogy a háziasszonyok 100–150 ezer forintért főleg diszkókban, kaszinómegnyitókon, illetve a karácsonyi időszakban céges rendezvényeken látnak el konferanszié, háziasszonyi teendőket. Horváth Éva pedig az egyik legkeresettebb hölgyek közé tartozik, ami nem is csoda, hiszen nemcsak szép, hanem az egyik vezető kereskedelmi csatorna arca.

Az elmúlt évek alatt óriási kapcsolatrendszerre tettem szert. Több ügynökséggel is együtt dolgozom. De a munkáimat én válogatom meg. Legénybúcsúkra sohasem jártam. A héten például egy tejipari multinacionális cég év végi pariját vezetem – mondta határozottan az egykori szépségkirálynő, aki elszörnyedve hallgatta, hogy egykori pornósztárok közé keverték szexi képeit. Müller Attila egykori barátnője, Alexandra Diamond is szerepel a háziasszonyok között. Jó beszélőkéje miatt a tánc mellett gyakran kérik fel műsorvezetésre is.

Horváth Éva erotikus munkát biztos, hogy nem vállal, kicsi ez a szakma, arról hallottam volna. Ám azt nem hiszem, hogy nem tud az internetes oldalról és az ott szereplő képeiről, ugyanis az ügynökség csak az általunk küldött fényképeket teszi fel az oldalra.

https://www.horvath-eva.hu/horvath-eva-kepei-az-interneten.html