Horváth Éva kiegészítőkre költ!

2010.04.03 00:00

 

A modellből lett műsorvezető legutóbb a Glamour partyn villantotta meg magát a sajtó nagy nyilvánossága előtt. Horváth Éva az internetes sztártévének részletesen elemezte az öltözékét, amit a rendezvény előtt már gondosan kiválasztott magának. A gyönyörű lány azt is elárulta, hogy ruhára számottevően kevesebbet költ, mint kiegészítőkre.

 

A mindig csodaszép Horváth Éva most is csodaszép volt. Persze ez nem csak a ruha miatt van, de mi most ezt elemeztük ki vele jól. "Ilyenkor jó érzés az embernek felöltözni, egy kicsit odafigyelni, megadni a szeánszát annak, hogy tényleg jól érezd magad a bőrödben. Ma egy egyszerű fekete ruha van rajtam, és próbáltam inkább az arany kiegészítőkkel, ékszerekkel és a táskámmal feldobni!" - meséli a tabutv.hu riporterének a modell-műsorvezető, aki viszonylag ritkán fordul meg hasonló celeb rendezvényeken.

"A cipőm egy érdekes megoldás. Ki van vágva az eleje, és ezzel a barokkos arany mintázattal válik különlegessé. Az a különlegessége, hogy az egyik stylist barátom hívta fel rá a figyelmemet, hiszen két hónappal ezelőtt a brazil Voge címlapján szerepelt. Szerintem egy jól megválasztott kiegészítő fel tud dobni egy egyszerű ruhát is. Tudjuk, hogy a külföldi világmárkák horror összegeket kérnek el a ruhákért, de apró praktikákkal is trendivé lehet tenni a viseletünket!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Horváth Éva.
 
Forrás: Tabu Tv

https://www.horvath-eva.hu/horvath-eva-kiegeszitokre-kolt.html