Horváth Éva kihívta Dammak Jázmint!

2010.04.18 00:00

 

Horváth Éva kihívta Dammak Jázmint, hogy két olimpiai bajnok Székely Búlcsú és Vári Attila vízilabdázó felkészítését követően bebizonyítsa: ő a keményebb és egyben legsportosabb királynő!

 

A királynői rangadóra SportMax Hegyvidék uszodában 2010. április 22-én csütörtökön 11 órakor kerül sor, csak a sajtó képviselői előtt nyilvános eseményen. A két hölgy a vízilabda meccs elején szokásos ráúszásban mérik össze erejüket. Az összecsapás komolyságát tükrözi, hogy a www.tobet.com oldalon fogasát is nyitottak rá.

Dammak Jázmin magánéletében is nagy szerepet játszik az uszoda, hiszen élete párja Hosnyánszky Norbert, válogatott vízilabdázó. Jázmin maga is sok időt tölt az uszodában:

"Nem csak a párom meccseire járok ki, hanem gyakran úszom. Norbi sok tanáccsal szolgált, hogyan nyerhetem meg ezt a királynői rangadót!"

Horváth Éva talán éppen ezért gondolta azt, hogy kihívja szépségkirálynő társát egy különleges úszóversenyre. Éva elmondta:

"Évek óta nagyon sokat sportolok, rendszeresen futok, bokszolok és jógázom. Ezt a kihívást is ugyanolyan komolysággal kezelem, mint bármit az életben. Semmiképpen sem fogok veszíteni, be kell bizonyítanom mindenkinek, hogy én vagyok a legsportosabb, legkeményebben küzdő magyar szépségkirálynő!"

Az összecsapásra mindkét királynő hetek óta készül, április 19-én pedig két olimpiai bajnok vízilabdázó segíti őket a sikeres szereplésre.

Székely Búlcsú, olimpiai bajnok pólósunk szerint kemény küzdelemre lehet számítani, hiszen mindkét hölgy jó kondícióban van, ugyanakkor Dammak Jázminnak párja is adhat biztos tippeket, ezért ő Jázmin győzelmében bízik.

Vári Attila, aki Horváth Éva felkészülését támogatja, neki szurkol.

"Sokszor találkoztam már Évivel, kemény kőből faragták, olyan elszántsággal készül, hogy kizártnak tartom a vereségét!"

Az eseményhez fogadási tételt kapcsoltak. A bukméker szerint Horváth Éva az esélyesebb, mivel heti négyszer sportol, kemény nő.

"Ezért, ha valaki rá fogad, biztosabb, hogy nyer. Ha viszont Jázmin nyer, a rá megtett fogadásokra nagyobb összeget fizetünk!"

Hajdú B. István az esemény kommentátora szerint Jázmin lesz a befutó, hiszen amatőr úszók esetében fontos a magasság:

"Évi 172 centiméter, Jázmint viszont 174. A magassághoz hosszabb végtagok tartoznak, ezért én Jázmin győzelmére fogadnék." - fűzte hozzá Hajdú B. 

Forrás: Sportfórum

https://www.horvath-eva.hu/horvath-eva-kihivta-dammak-jazmint.html