Horváth Éva lajhárral barátkozott

2011.01.04 00:00

 

SANTA MARTA - Ugyan már vége a Viasaton hamarosan látható Éden Hotel forgatásának Kolumbiában, a műsorvezető Horváth Éva (32) annyira beleszeretett a környékbe, hogy nyaralás gyanánt Dél-Amerikában ragadt.

 

A tenger és a napfény szerelmeseként mindig is kíváncsi voltam, hogy milyen lehet nem dideregve eltölteni a karácsonyt – mesélte Éva, akinek a munka végeztével első útja néhány stábtaggal Cartagenába vezetett, ahol nem kisebb dolog történt vele, mint hogy szerelmes lett. De nem egy álompasi „nyúlta le" Évát, a szépség szívébe egy lajhár lopta be magát.

Taxival indultunk városnéző túrára, és a helyi kilátónál találkoztunk Pepével, a lajhárral, aki a társaság minden tagjának elrabolta a szívét! Az úton láttunk több idősebb példányt is, amelyeket a helyiek vittek vissza az erdőbe, de ők nem voltak barátságosak. Pepe viszont felugrott az ölünkbe, úgy ölelt mindenkit, mint egy gyerek! Puha szőre és ártatlan tekintete van. Ötéves, de a lajhárok állítólag akár száz évig is elélnek. A legédesebb állat, amit valaha láttam!

https://www.horvath-eva.hu/horvath-eva-lajharral-baratkozott.html