Horváth Éva megint kipróbált egy fiatalító módszert

2014.04.16 20:38

 

 

2014-04-16

Horváth Éva imádja a szépségipart és a szépségipar is őt. Az egykori modell, ma már műsorvezető, remek alany mindenféle újdonság kipróbálásához, bemutatásához.

Ha valamitől szépülni, fiatalodni lehet, Éva biztosan a közelébe kerül. Most egy olyan, hazánkban újdonságnak számító készüléket próbált ki egy újpesti szalonban, amely sebészkés helyett az ultrahangot használja az arc és a nyak bőrének megemelésére.

„Valójában nem zavar, hogy idősödöm, nem is kellett volna a kezelés, én inkább megelőzés céljából próbáltam ki. Állandóan krémezem az arcomat, annyira száraz és érzékeny a bőröm. Nagyon oda kell figyelnem, mert könnyen kiszárad, de a kezelés óta kevesebbet kell hidratálnom. Váltogatnom kell a krémeket, nem szabad megvárni, hogy hozzászokjon bármelyikhez is a bőröm. Szerencsés vagyok, mert kozmetikumokat tesztelhetek, és rengeteg újdonságot kipróbálhatok. Csak én is kapkodom a fejemet, hogy mostanában mennyi minden újdonságot találnak ki a szépségiparban" - osztotta meg velünk   a testét futással és gyúrással karbantartó Éva, aki kolbásszal fogyókúrázik.

Forrás: life.hu

www.horvath-eva.hu/horvath-eva-megint-kiprobalt-egy-fiatalito-modszert.html