Horváth Éva: Megviselte, hogy elküldték

2010.04.22 00:00

 

Búcsúzik az RTL Klub csapatától Horváth Éva. A műsorvezető és Peller Mariann helyét Lilu és Erdélyi Mónika veszi át. Most elárulja, hogyan fogadta a fordulatot.

 

Nemrég a legszebb hajú celebnek válaszották a Glamour Women Of The Year díjátadón, szerinte ez a trófea hiányzott még a polcáról. Nem tagadja, fontos számára, hogy elismerjék, ezért eleinte nehezen viselte, hogy megvált tőle az RTL Klub. Ma már nincs elkeseredve. "Nem állítom, hogy könnyű volt elfogadni, hogy a tévézés most egy darabig kimarad az életemből - mondja a szép műsorvezető. - Szerdán jelentették be a hírt, másnapra az összes címlapon erről olvastam úgy, hogy még fel sem fogtam igazán, mi történt. Pénteken a barátnőimmel >válságstábot< tartottunk. Eljöttek hozzám, és vígasztaltak, megnyugtattak, hogy ezernyi felkérés következik majd ezután, így semmi értelme elkeseredni. Nem rossz szájízzel jöttem el, és abban is biztos vagyok, hogy nem a teljesítményemmel volt gond. Egyszerre ketten Peller Mariannal nem hibázhatunk ekkorát, ez nyilvánvaló."

Évának eddig is jelentős fordulatok tarkították az életét, ezért pár nap alatt sikerült túltennie magát azon, hogy hirtelen lekerült a képernyőről. "Öt évvel ezelőtt véget vetettem egy hosszú párkapcsolatomnak, utána alaposan át kellett gondolnom, merre tovább. Ezzel egy időben fejeztem be az egyetemet, tehát az életem másik stabil pontja is hirtelen megszűnt. Nem tudom, miféle karma ez, de azt megtanultam, hogy csakis pozitívan állhatok a változásokhoz, hiszen a régi mindig egy sokkal jobb lehetőségnek adja át a helyét. Lassan megtanulom, hogy nem szabad félni az újdonságoktól. Most elsiratom az elmúlt három év tévés élményeit: a Cool Live-ot és a Reggelit."

Éva hisz abban, hogy pozitív hozzáállással könnyebb bevonzani az életünkbe a jó szerencsét. A karitatív tevékenységek és a ruhatervezés továbbra is stabil pontot jelentenek az életében. Utóbbi azért élvezetes számára, mert a Sugarbird-darabok tervezése izgalmas és kötetlen. Olykor egy héten akár tíz jó ötlettel is előrukkol, máskor csak válogat a színek és az anyagok között. Ám a ruhatervezés inkább csak kreatív hobbi. Felmerül a kérdés: hogyan tovább?

"Makacs vagyok, mindig azt teszem amit szeretnék. Gyermeki dac tombol bennem, amikor megpróbálnak rám kényszeríteni valamit. A családom megpróbál lebeszélni a veszélyesnek tűnő tevékenységekről, óva intettek például az egyik motoros fotózástól is, de nem vagyok félő típus. Most elmegyek egy hétre búvárkodni, alámerülök a tengerben, és kitisztítom a káoszt a fejemből. Megnyugszom egy picit, hiszen csak a halak lesznek meg én."

Szívesen szerepelne állatmentő műsorban

Átmenetileg rendezvényeken vezet műsort, és titkon arról álmodik, hátha indul egy olyan állatmentő műsor, mint amilyen például a Miami Animal Police című reality az egyik tematikus csatornán. Éva ugyanis nagyon szereti az állatokat, azokat pedig gyűlöli, akik bántják őket, ezért úgy gondolja, egy ilyen feladat igazán testhezálló munka lenne számára, akár műsorvezetőként, akár állatrendőrként.

Fejcserés támadás

Egy kereskedelmi csatornának a nézettség a legszentebb, ezért került most sor a műsorvezetők cseréjére. A lavinát az indította el, hogy kilenc év után megszűnt a Mónika Show, mert Joshi Bharat konkurens műsora nézettebb volt nála. Mónikáról azonban nem akart lemondani a csatorna, hiszen igen népszerű. Közben Lilu is jelezte, hogy szeretne visszatérni a képernyőre. Kézenfekvő volt, hogy a műsorvezetésbe nemrég beletanult Horváth Évát és Peller Mariannt elküldik, hogy helyet csináljanak a "veteránoknak".

Forrás: Terefere

https://www.horvath-eva.hu/horvath-eva-megviselte-hogy-elkuldtek.html