Horváth Éva mindenét elvesztette Kolumbiában

2011.01.13 00:00

 

Igazi ruhamániás, aki képes akár óránként átöltözni. Kolumbiában azonban megleckézette az élet: elveszett a teljes ruhatára, így számára ez a kiruccanás örökre emlékezetes maradt. Persze nem csak emiatt!

 

A modellből lett műsorvezető korábban önmagának sem vallotta volna be, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonít a külsőségeknek. Dél-amerikai útjára is úgy készült, ahogy minden külföldi vakációjára: bőröndbe csomagolta szinte az egész itthoni életét, beleértve a teljes nyári ruhatárát. Mindezt azért, hogy a Viasat3-on tavasszal induló Éden Hotel című valóságshow két hónapig tartó forgatásának szüneteiben legyen miből kiválasztania az alkalomhoz illő öltözéket. Pechjére két bőröndnyi ruhája tűnt el a kolumbiai vámon.

- Elképesztő, milyen óriási személyiségváltozáson mentem keresztül – mesélte a HOT!.-nak Éva. – Nem tudtam, hogy Kolumbiában nem vámolják el a textíliát; pechemre szinte mindent kivettek a bőröndökből. Így gyakorlatilag teljesen lecsupaszítva éltem. Magam sem hittem, hogy valaha azt mondom majd erre a szituációra, hogy boldoggá tett. Mosástól mosásig hordtam a ruhákat, pedig ilyesmit korábban elképzelhetetlennek tartottam.

Éva nem sok reményt fűz ahhoz, hogy két hónap várakozás után valaha is előkerülnek kedvenc ruhadarabjai. Bár megtörtént vele a legrosszabb, ami egy turistát érhet, mégis óriási élményt jelent számára, hogy felfedezhette Dél-Amerika egy részét. A december 17-éig tartó forgatás végére megérkezett hozzá az édesanyja, akivel csak január 3-án érkeztek haza, Kolumbia után ugyanis átruccantak Peruba.

- Időnként ijesztő helyzetekbe keveredtünk, mivel nem beszélünk spanyolul. Bár rettegtünk, hogy úgy tűnünk majd el egy buszbalesetben, hogy soha nem találnak ránk, ennek ellenére a legkisebb településeket is bebarangoltuk.

Édesanyjával, Judittal a karácsonyt is kint töltötték – apukája viszont itthon maradt.

- Mindig kettesben utazunk anyuval. Apu tengerész volt, fiatalon bejárta a fél világot. Ma már hat lóval sem lehet elvontatni a lakásból. Gyerekkoromban amúgy is hozzászoktunk, hogy ritkán töltjük együtt ünnepeket, ő ugyanis szinte mindig úton volt – magyarázta Éva.

Forrás: HOT! magazin
https://www.horvath-eva.hu/horvath-eva-mindenet-elvesztette-kolumbiaban.html