Horváth Éva mióta hazatért jóval egészségesebben étkezik

2011.03.24 00:00

 

Amióta hazaérkezett a Viasat3 új produkciójának forgatásáról, Horváth Éva jól láthatóan felszedett pár kilót. Pedig szó sincs arról, hogy elhagyta magát. Éppen ellenkezőleg: amíg Dél-Amerikában forgatott, jóval egészségesebb étkezési szokásokat vett fel - naponta háromszor evett, zöldségben, gyümölcsben és szárnyasokban gazdag étrendet követett. A pluszkilók itthon szaladtak fel rá.

 

"Itthon sajnos egyszerűen lehetetlen kiiktatni a tartósítószert az étrendből" - mondta az Éden Hotel című valóságshow műsorvezetője, aki elhatározta, hogy amikor csak teheti, piacon vásárol, mivel tudja, hogy a bolti, tartósított ételek hízlalóak.

"Dél-Amerikában hatalmas bőségtálakból csemegéztem reggel, délben és este, a forgatások miatt viszont sajnos nem volt időm annyit edzeni, Mégsem híztam egyetlen dekát sem. A hotelben a kérésemre kihagyták a cukrot a gyümölcsleveimből. A dinnye- és a maracujalé volt a kedvencem, ezek mellett rengeteg egészséges és rostban gazdag zöldséget és gyümölcsöt fogyasztottam.

Most arra is gondoltam, hogy kipróbálom Madonna makrobiotikus étrendjét, amelynek az a lényege, hogy csak nyers zöldséget eszik az ember. Sajnos nagyon nehéz megtalálni a megbízható bio beszerzési forrást, és a húst is imádom, úgyhogy számomra marad az edzés."

Forrás: Stop.hu

https://www.horvath-eva.hu/horvath-eva-miota-hazatert-joval-egeszsegesebben-etkezik.html