Horváth Éva új műsort kap a Viasat3-on

2012.08.09 00:00

 

A Négy esküvő után újabb esküvői realityvel rukkol elő a Viasat3: szeptember 2-án indul a Fátylat rá!, Horváth Évával és Müller Attilával.

 

A Négy esküvőt két évadon át sikerrel pörgető csatorna (a reality ismétlése még az Összeesküvőket is elkapta tavaly) marad az esküvős valóságshow-k mellett, és egy újabb, saját fejlesztésú műsorformátumot vezetnek be a magyar piacra szeptembertől. A Fátylat rá! alapkoncepciója a brit Battle of the Brides-t nézőknek ismerős lehet, de hálistennek a Viasat csavart egyet az alapötleten és (papíron legalábbis) egy fokkal izgalmasabb ötletet valósított meg.

A hetente jelentkező reality minden adásában két-két esküvőre készülő párt ismerünk meg, akik saját ceremóniájukat illetően határozott elképzelésekkel bírnak, de ha összevetjük a két kívánságlistát, kevesebb egyezést találunk benne, mint a Jobbik és az LMP alapszabályzatában. A csatorna casting felhívásában persze minél extrémebb esküvőre vágyó párokat keresett, hiszen pont az a pláne a műsorban, hogy a kár párnak egy közös esküvőt rendeznek, aminek öt aspektusában meg kell egyezni: a szertartás, illetve a lagzi helyszíne, a ruha, a menü és a zene.

Az ugye egyértelmű, hogy ilyenkor a rúdtáncos esküvőre vágyó egykori sztriptíztáncost eresztik össze az angyalkaszárnyakkal súlyosbított ruháról álmodozó nővel, így lesz konfliktus és jó tévéműsor a dologból. Ha a párok nem tudnak megegyezni az öt kritériumot illetően, akkor jön a lassan a Viasat3 arcának is tekinthető Horváth Éva és társa, Müller Attila, akik a műsor házigazdáiként mindenféle feladatokat adnak majd a pároknak, és aki nyer, az viszi az adott kategóriát.

A cél persze az, hogy a lehető legjobb esküvőt hozzák össze, méghozzá közösen, hiszen mindannyiuk vendégei ugyanazon a lagzin vesznek majd részt. A műsorban van még egy csavar: az egyik főnyeremény a két menyasszonytánc összege, a másik pedig meglepetés - amiről utólag még az is kiderülhet, hogy többet ér, mint amit a menyasszonyok összetáncoltak. Az első választás joga azé a páré, amelyik több ponton vitte át akaratát az alkuk során.

Az alapötlet jónak tűnik, a két szögesen ellentétes esküvőre készülő párok közti feszültség biztos hoz majd pár emlékezetes beszólást, bár előre azért nem akarunk inni a medve bőrére. Az első adás szeptember 2-án érkezik a csatornára, este 7 órás kezdettel.

Forrás: comment.blog.hu

https://www.horvath-eva.hu/horvath-eva-uj-musort-kap-a-viasat3-on.html