Horváth Éva új műsort kapott a Viasat3-on

2011.10.09 00:00

 

Újabb magyar gyártású átalakító műsor indul október 9-én a Viasat3-on, ebben plasztikai beavatkozásokat is mutatnak.

 

A Szeretem a testem!, a 10 év 10 nap alatt és a Jól nézek ki után újabb magyar gyártású átalakító műsor indul október 9-én a Viasat3-on. A Széptestben című produkció szépülni vágyó nőket, esztétikai beavatkozásokat mutat be.

A „SZÉP TESTBEN” c. műsorban a fókuszban ezúttal az esztétikai és plasztikai beavatkozások állnak. Tapasztalt plasztikai sebész, fogorvos és kórházi csapat dolgozik azon, hogy újra sikeresen segíthessen a külsejével elégedetlen, sokszor emiatt komoly lelki problémával küzdő pácienseken.  A műsor házigazdája Horváth Éva, aki gyakran egyben lelki támasz is a szereplők számára, akik mindannyian életük talán egyik legnagyobb átalakulása előtt állnak, plasztikai műtét formájában. A kíváncsi, vagy éppen egy hasonló beavatkozástól még tartó nézők most közelebbről is bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé, hiszen ezúttal  a műtőbe is elkísérjük a szereplőket, és lépésről-lépésre nyomon követjük átalakulásokat.

A fogorvosi kezelés is elengedhetetlen része természetesen a műsornak, látványos fogászati beavatkozások (implantáció, fogínyrövidítés, ajakplasztika) várnak az átalakulni vágyó hölgyekre.

A végeredményt Nánási Pál fotós és csapata segítségével mutatjuk meg. A Team fodrászból, sminkesből és stylistból áll, akik a legjobb formájukat hozzák ki az eddig külsejük alapján hétköznapi háziasszonyokból. Az átalakulás megkoronázása Nánási Pál – a szereplőinkről készült- fotóiból összeállított portfólió, ún. Limebook, amelyet mindenki megkap a műsor végén.

A Széptestben című reality vasárnap reggel 9.35-től látható a Viasat3-on.

www.szeptestben.hu

https://www.horvath-eva.hu/horvath-eva-uj-musort-kapott-a-viasat3-on.html