Horváth Éva: Vadászni szeretek!

2009.10.01 00:00

 

Imádja a kígyómintát és a párducstílust a férfimagazinok csinos modellje. Horváth Éva szereti, ha ő irányítja az életét. Vallja: igazi szerelme a televíziózás.

 

Horváth Éva, a párductestű szépség

Lenge ruhákban lejtett a párductestű szépség egy fotózáson, ahol az általa ihletett ruhákat viselte. Horváth Éva a bemutató szünetében bevallotta, ő bizony igazi vadóc típus.

- Nem vagyok bújós cica, inkább vadászni szeretek - mesélte a modell, és elárulta: idővel képes bújóssá válni egy jól működő kapcsolatban. Izgága, mozgékony természete már gyerekkorában is megmutatkozott, amikor térdsérülésével pihent otthon, és szülei tiltása ellenére is elment hazulról.

- Egyszerűen leszöktem a parkba, nem bírtam otthon ülni a fenekemen - nevetett Éva, aki rácáfol a szép, de kevésbé okos sztereotípiára, hiszen két diplomája is van, és imádja a matematikát. Tanulmányi sikereihez hozzájárult a sakklogikája is, ami racionális gondolkodásra vall.

Horváth Éva és az ezotéria

Évi nem híve az ezotériának, nem megy jósnőhöz sem:

- A jóslás és az ezoterikus gondolkodás tudattalanul is irányít minket, ezzel befolyásolja a sorsunkat - vallja Éva, akinek legnagyobb ellensége az unalom és az egyhangúság, épp ezért futni sem szeret. Jógázik pihenésképpen, mert a sok televíziós munkája miatt gyakran fáradt. De ezt ő egyáltalán nem bánja. - Ez egy igazi szerelem. A televíziózás állandó változatosságot hoz az életembe.

https://www.horvath-eva.hu/horvath-eva-vadaszni-szeretek.html