Horváth Éváék örökbe fogadtak

2012.04.25 00:00

 

Amikor a játékosok elaludtak, egy ormányos medve vette birtokba a nappalit, és az éjszaka leple alatt rendszeresen megdézsmálta a kint hagyott élelmet az Éden Hotel 2 mexikói forgatásán. A közép-amerikai élmények után Horváth Éva és a játékosok most összefogtak, és jelképesen örökbe fogadták Pikulát, az ormányos medvét, aki a Noé Állatotthon lakója lett.

 

Az állatka idővel a játékosok és a stáb kabalájává vált, sőt a visszajelzések szerint már a nézők is megkedvelték. A csapatnak hazatérve tudomására jutott, hogy a Noé Állatotthonban is lakik egy ormányos medve, ezért úgy döntöttek, hogy jelképesen örökbe fogadják a Pikula névre hallgató jószágot. – Azt gondoltuk, szegény kis Pikula megérdemli, hogy jobbá tegyük az életét, ezért a nevünkre vettük. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy egy bizonyos összeggel támogatjuk a gondozását – magyarázta a műsorvezető, Horváth Éva, aki különösen a szívén viseli a menhelyekben lakó állatok sorsát.

- Rettegtem ettől a látogatástól! Számomra mindig szívfacsaró élmény látni, hogy a kutyusok és cicák gazdira vágynak, és nem tudok rajtuk segíteni. Itt azonban meglepetésemre úgy élnek az állatok, mint egy nagy farmon: boldogságban. Én is menhelyről vittem haza a cicám, így szeretnék mindenkit arra buzdítani: ha tehetik, támogassák ezeket az állatokat. Pikula családnál nevelkedett, így rendkívül szelíd, simogatni is lehetett - mesélte Horváth Éva.

Forrás: Stop.hu

https://www.horvath-eva.hu/horvath-evaek-orokbe-fogadtak.html