Ki a titokzatos milliomos Horváth Éva életében?

2010.08.26 00:00

 

A műsorvezető a HOT! Magazinnak végre elárulta titkát: 2004 óta egy görög barátja kényezteti Görögországban, ráadásul luxuskörülmények között!

 

Horváth Éva idén ismét Görögországban vakációzott, ahova szinte már hazajár: egyre több barátja invitálja, hogy költözzön oda. Éva azonban egy-két hét után mindig honvágyat érez, pedig a csodálatos tengerpart, a görög ételek, a déli temperamentum és persze a férfiak is évről-évre megpróbálják rabul ejteni a szívét.

- Akik ismernek, azt mondják, hogy van egy nagy hibám: ragaszkodom ahhoz a néhány hónaphoz, amíg csak „nézegetem” a nekem tetsző férfit. A kint élő barátaim nem értik, miért nem megyek bele egyéjszakás kalandokba. Hiába mondom nekik, hogy azért, mert sosem voltam ennek a híve, ráadásul ennyi idősen már végképp nem szeretnék „lyukra futni” – nevetett Éva.

Bronzbőrű macsók előnyben?

Ugyanakkor él-hal a görögös temperamentumért, a tengerparti országok bronzbőrű macsóiért. Ő maga is azt mondja, amit ismerősei régóta tudnak róla: ideális társ lehetne számára egy görög pasi.

- Sajnos azokat a nőket, akik nem akadnak két nap alatt a horgukra, gyorsan elfelejtik – magyarázta.

Pedig az elmúlt évek alatt számos bókot begyűjtött! És olyan királynői kényeztetésben is ritkán részesül valaki, amilyenben neki része lehetett. A mykonosi élményekről azonban korábban senkinek sem mesélt. Ahogy arról sem, hogy kinek a kedvéért ejtette újra és újra útba a város egyik sziklaszirtre épülő villáját, valahányszor Görögországban járt…

Kiválasztott volt

A HOT! Magazinnak azonban most megmutatta féltve őrzött fotóalbumát, benne a sok-sok emlékkel, és a sosem látott, közös fényképekkel egy úriemberről. Ő Panos Zinas, a neves görög divattervező, aki sokáig kitüntetett figyelembe részesítette Évát.

- Panos készíti el a szépségversenyen indulók ruháját, éppúgy, ahogy itthon, A Királynőn Náray Tamás. Miután 2004-ben én lettem az athéni szépségverseny nyertese, a Miss Tourism, olyan jóban lettünk, hogy azóta többször jártam a szalonjában, a villájában is eltöltök nyaranta három-négy napot. Ezt úgy kell elképzelni, mint egy normál nyaralást: barátokkal együtt napozunk és bulizunk, hiszen Panos rajtam kívűl sok mindenkit vendégül lát – mesélte.

Athén, Mykonos és Santorini

Azt azonban ő is mindig érezte, hogy a férfi kitüntetett figyelemben részesíti. Ha más nem, az mindenképpen erről árulkodik, hogy Panos a villa melletti apartman helyett minden nyáron külön szobát ad Évának a saját házában. De vajon nem várt volna némi pluszfigyelmet mindezért cserébe?

- Az évek során mi nők megtanuljuk, hogyan kell udvariasan, mégis három lépés távolságot megtartva barátkozni egy férfival – utalt arra, hogy mielőtt jó barátok lettek, az akkor még egyedülálló férfi talán neki is szívesen udvarolt volna. Azóta persze már van barátnője Panosnak, Évi ellenében még keresi az igazit – idén nyáron sem adta be a derekát egyetlen görög udvarlónak sem. Az élményekben viszont így sem volt hiány.

- Hat év alatt felfedeztem Mykonost és Athént, idén Santorinin volt a sor. A déli temperamentum mindig magával ragad, ilyenkor még azt is élvezem, amikor hatan, bőrönddel az ölünkben zsúfolódunk be egyetlen autóba. A görög barátaimmal is minden évben ott folytatjuk, ahol korábban abbahagytuk; idén sem volt ez másképp. Annyi volt a különbség, hogy a sztrájk és folyamatos demonstráció miatt nem éreztem magam annyira biztonságban, mint korábban.

Forrás: HOT! magazin

https://www.horvath-eva.hu/ki-a-titokzatos-milliomos-horvath-eva-eleteben.html