Már nem szingli! Horváth Éva megmutatja párját? - Részletek!

2013.09.23 16:10

 

Horváth Éváról, a népszerű műsorvezetőről most mindent megtudhat a közönség, ugyanis egy új műsor főszereplője lett.

 

Már nem szingli! Horváth Éva megmutatja párját? - Részletek!

A TV2 Édes Élet című produkciójában beengedi a kamerákat a hétköznapjaiba, aminek köszönhetően a nézők betekintést nyerhetnek a magánéletébe.

 

Így még nem láthattad

A műsorvezető elmondása szerint nehezen döntött amellett, hogy elvállalja a műsort, hiszen kicsit félt attól, hogy az egész ország megismeri azt az énjét, amit csak családtagjai vagy közeli barátai láthattak eddig.

Ismerősei és édesanyja biztatta, hogy mondjon igent a felkérésre, hiszen ő tipikusan az az ember, aki mindig belecsöppen valamibe, akivel folyton történik valami, mellette egy percre sem lehet unatkozni.

- Ebben a szerepben még nem láthattak, egyébként azt mondják, velem mindig történik valami, ha lesznek gyerekeim, ők lesznek a legboldogabbak, mivel soha nem fognak unatkozni - nyilatkozta a Mokka című műsorban.

A párját is megmutatja?

Horváth Éva hosszú évekig nem találta az igazit, most ugyan még nem beszél róla, de egyes célzásaiból arra lehet következtetni, hogy párkapcsolatban él.

 

Mivel a műsor a mindennapjait mutatja be, nagy a valószínűsége, hogy kedvese is feltűnik majd a képernyőn.

Az egykori modell sugárzik a boldogságtól, látszik, hogy jól érzi magát a bőrében, elképzelhető, hogy a szerelemtől is szárnyal, de új táplálkozási módja is hozzájárul jó közérzetéhez. Másfél éve hasi panaszok gyötörték, melynek kapcsán kiderült, hogy laktózérzékeny, így talált rá a paleo diétára.

A 35 éves műsorvezető vidám életébe most beleshet a közönség, melyből talán az is kiderül, hogy honnan van ennyi energiája, és hogyan őrzi meg nőies alakját.

Fotó:RTL Klub / Bársony Bence

https://maihirek.com/bulvar-hirek/mar-nem-szingli-horvath-eva-megmutatja-parjat-reszletek