Mi kell Horváth Éva szerint a csábításhoz ?

2014.01.05 07:37

 

 

Horváth Éva arról vall őszintén, hogy szerinte mi kell a csábításhoz, és hogyan lehet leszerelni egy tolakodó pasit. A szépség állítja: nincs egyszerű dolga az ismert nőknek, mert a teremtés koronái többnyire tartanak tőlük.

 

Horváth Évának eddig még sose akadt próblémája a férfiakkal az ismertségéből adódóan. A mára stabil párkapcsolatban élő,  egykori szépségkirálynő szerint egy nőnek fontos, hogy tudatosan építse a karrierjét, és hogy ne a férfitól függjön.
 
- Sokan voltak a szépségszakmában, akik gyorsan eltűntek, mert nem igazán tudták, hogy mit akarnak. Nekem rengeteget adott az, hogy világ életemben tudtam, mit szeretnék elérni, és a céljaim eléréséhez milyen utat kell bejárnom - mesélt sikerének titkáról Éva, akiről azt gondolnánk,  rendszeresen bombázzák a férfiak különböző ajánlatokkal. Éva meglepő véleményt fogalmazott meg a felvetéssel kapcsolatban.
 
Sosem volt problémám ezzel, talán a személyiségemből adódóan. Nem vagyok olyan alkat, akitől tartani kell, de ezzel nincsenek sokszor tisztában a férfiak, mert igenis tartanak azoktól a lányoktól, akik a szépségiparban dolgoznak, és nem mernek feléjük kezdeményezni.
 
Mostanra eljött Éva életében azaz időszak, amikor már nem is kell, hogy ezekre az ajánlatokra várjon, mivel boldogan éli szerelmével a mindennapjait és már az is tudja, mit fogad meg 2014-re, a párja legnagyobb örömére. - Egy kis toleranciát kívonk magamnak az újévre, ami szerintem sok ember számára megfogadandó lenne - mondta Éva, miközben összekacagott kedvesével. 

Forrás: tema.hu

https://www.horvath-eva.hu/mi-kell-a-csabitashoz-horvath-eva-velemenye.html