Milliókért köpködte Csuja Imrét Horváth Éva

2010.02.23 00:00

 

Nem kell megijedni, a Reggeli csinos műsorvezetője nem nemtetszését akarta kinyilvánítani a színművész felé, csak a szerencsés játék érdekében játszotta el vele a színházi babonát.

 

Talán a köpködés, talán a rengeteg kézcsók, és nem utolsósorban a tudás, mindenképpen meghozta a szép eredményt; hiszen az RTL Klub műsorvezetője és a színművész 800 ezer forintot vihetett haza.

- Rettenetesen izgultunk, erre egyszerűen nem lehet felkészülni. Még a játék után volt pár álmatlan éjszakám; ott motoszkált a fejemben a „harmadfél órás” kérdésnél a jó válasz, de mégis rosszul döntöttünk, egy kicsit dühös voltam magamra – mesélte Csuja Imre színművész.

Az Üvegtigris Csokija most találkozott először Horváth Évával, és nagyon élvezte a játékos megmérettetést Fábry Sándorral.

- Nagyon jól éreztem magam a műsorban, annak ellenére, hogy nem kis tétről volt szó. Mondhatni, sokkot kaptam! Azért örülök, hogy Éva rábeszélt, hogy álljunk meg, így legalább tudunk adni a gyerekeknek is egy kis pénzt. Úgysem nyertem még soha, csak lottón néha kisebb összegeket.

A családapa azt is elárulta az RTL Klub.hu-nak, hogy inkább mozgalmasan tölti a szabadidejét, így nem is szokott rejtvényt fejteni, viszont gyermekeivel mindig szívesen leül társasjátékozni.

- Nagyon izgultunk a játék előtt, az öltözőben és a műsor felvétele alatt is végig szorongattuk egymás kezét, mintha nem a nyereményről, hanem az életünkről lett volna szó! - mesélte nevetve Éva, aki Fábry poénjai hatására azért hamar feloldódott.

https://www.horvath-eva.hu/milliokert-kopkodte-csuja-imret-horvath-eva.html