Nánási Pál megruházta Horváth Évát

2014.04.15 20:23

 

 

2014-04-15

Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. És benne ezúttal Horváth Évát kapta lencsevégre, akit kénytelen volt "megruházni”, hogy sírós képeket tudjon készíteni róla.

Ha akarnám se tudnám összeszámolni, hogy hányszor állt már Horváth Éva a kamerám előtt az elmúlt években... Mindig makulátlan sminkben, frizurával, ruhában - vagy ruha nélkül. Legutóbb is így történt, amikor a "Megruházlak!" című műsor kampányához fotóztam. De mivel mindketten egyetértünk abban, hogy a tökéletlenség sokszor izgalmasabb, mint a hibátlan szépség, a munka után "bevadultunk". A kerettörténetet még nem találtuk ki a képekhez, de így elnézve a végeredményt, Éva egy szomorú menyasszony, akit mintha tényleg megruháztak volna egy kicsit... :-)

"A műsorhoz készítettünk sajtófotókat és utána adott volt a lehetőség, hogy a szép sminket csúfítsuk el. Illet is az elgondolás a koncepcióba, ezért Pali jelképesen megruházott, így lesírt sminkben vagyok látható a képeken. A végeredmény olyan lett, mintha valaki a leánybúcsúja után elsírná magát. Ettől függetlenül a fotózás jó hangulatban zajlott, mert remek csapat vett körül" - mondta Éva, akiről még sosem készültek ehhez hasonló fotók.

"Egyszer régebben próbálkoztunk már egy elkenődött rúzsos sorozattal, akkor az ötlet nagyon tetszett, de azok a képek nem sikerültek igazán jól. Örültem, hogy újra felmerült a tökéletlen smink lehetősége. A végeredménnyel elégedett vagyok és mivel az ilyen típusú képek még hiányoztak a portfoliómból, hálás vagyok Palinak, a spontán ötletért" – magyarázta Éva, aki számára nagyon fontos a smink. "Mint minden nő nagyon szeretek sminkelni. A szépség blogomon is tesztelek sminkeket, porokat. A kozmetikumokat nem csak felhasználom, hanem értek is hozzá, hiszen a hosszú évek alatt a saját bőrömön tapasztaltam a hatásukat" - mesélte a modell, műsorvezető.

Nánási Pál exkluzív fotósorozata ide kattintva elérhető

Megruházlak!

A hétköznap kora este adásba kerülő realityben minden héten három amatőr divattervező versenyez, hogy hogyan tudja átalakítani három civil gardróbtulajdonos megunt ruhadarabjait. A műsor házigazdája Horváth Éva lesz, a szakmai zsűrit Magyarország egyik legfelkapottabb, nemzetközi szinten is elismert divattervezője, Makány Márta képviseli.

www.horvath-eva.hu/nanasi-megruhazta-horvath-evat.html