Rádiófrekvenciával kezelik Horváth Évát

2014.01.30 11:25

 

 

Budapest — Izmos, kerek fenékre vágyik Horváth Éva (34), ezért egy különleges, rádiófrekvenciás kezeléssel kerekítik a szexi modell-műsorvezető popsiját.

 

Éva az utóbbi időben mindent bevet azért, hogy kirobbanó formában legyen, és úgy tűnik, ez sikerül is neki.

 – Harminc felett már nem engedhetjük meg magunknak, hogy csak a genetikára hagyatkozunk, ráadásul szeretnék majd egyszer csinos, és fitt anyuka lenni. Manapság már amúgy is nagyon könnyű dolgunk van, hiszen szinte mindenre van segítség – mondta Éva. – Ez a módszer segít abban, hogy viszonylag gyorsan szép eredményt érjenek el a fogyni vágyók, hiszen akár több centiméterrel is feszesebb lehet a bőrünk, márpedig én, mint a legtöbb nő, a fenekemet szeretném feszesíteni. Persze  a kezelést csak kiegészítés képen használom a diéta és a kemény edzés mellett, mert csak így lesz hatásos az izomformálás. Horváth Éva nemrég nyerte meg a Crossfit Kupát, ahol a hazai sztárhölgyek közül ő tűnt a legfittebbnek. A modell személyi edző segítségével tartja karban a testét.

Az edzéssel és a szorgalommal nincs baj, az evéssel annál inkább. Képtelen vagyok ugyanis betartani a csirkemell-rizs diétát, mert imádom a különböző húsokat – nevetett Éva.

Lapunk megkeresett egy szakértőt, aki elmondta, hogy egy ilyen rádiófrekvenciás kezelés bizony nem olcsó mulatság. – A kezelendő terület nagyságától, és milyenségétől függően, akár több százezer forintba is kerülhet a zsírpárnák eltüntetése, hiszen több alkalomra van szükség ahhoz, hogy plasztikai műtét nélkül, tökéletes eredményt érjünk el – nyilatkozta Lukucz Anita mesterkozmetikus és szépségszakértő.

https://www.horvath-eva.hu/radiofrekvenciaval-kezelik-horvath-evat.html