Sugarbird Fashion Show - Beszámoló

2010.04.02 00:00

 

Exkluzív divatbemutatón mutatták be a címlaplányok tavaszi/nyári Sugarbird kollekcióját csütörtök éjjel. A bemutatóra a sztárok közé Kiszel Tündét is beengedték!

 

Benkő Dániel, Kiszel Tünde, Zsidró Tamás, a Hooligans együttes dobosa, Endi, sőt még a Csillag születik neves sztárjai is meghívást kaptak J. Csonka Hedvig Sugarbird elnevezésű ruhakollekciójának bemutatójára, amelyet ezúttal a Kukori és Kotkoda mesefilm ihletett. A közel egyórás bemutatón számtalan színes, virágos és pillangó mintás ruhát mutattak be a sztárok, merészebb és visszafogottabb stílusban egyaránt.

A kifutón a Sugarbird kollekció arcaiként Dukai Regina, Zimány Linda, Bódi Sylvi és Horváth Éva mutatták be a ruhakölteményeket, de a számos modell mellett egy-egy ruha erejéig Peller Mariann, Labancz Lilla, Bencsik Tamara és Szorcsik Viktória is végigsétált a kifutón. Az est fénypontjaként Tóth Vera is színpadra állt, aki a kollekció legújabb nagyköveteként a legnagyobb méretű ruhákat mutatta be az egybegyűlteknek.

J. Csonka Hedvig, a Sugarbird mesekollekciójának tervezője a rendezvényen a STOPnak elmondta: közel tíz éve tervez kollekciókat, mindegyiket az adott trendhez próbálja igazítani, ahogy a 2010-es tavaszi/nyári ruhákat is. Így kerültek a rózsaszínes-feketés árnyalatokra virágok és pillangók, valamint a felsőkön olvasható angol feliratok, amelyek mindegyike a címlaplányok egy-egy gondolatát hivatott tudatni a nagyvilággal. A divattervező elmondta: a Kukori és Kotkoda kollekció körülbelül 50-60 ruhából áll, olyan kellemes feliratokkal, mint "Szeretnék vámpír lenni!", vagy "Szex tanácsadó - az első lecke ingyenes!"

Forrás: Stop.hu

https://www.horvath-eva.hu/sugarbird-fashion-show-beszamolo.html