Sztárkoktél Horváth Éva és Müller Attila vezetésével

2013.01.29 00:00

 

Horváth Éva és Müller Attila műsorvezetésével új bulvármagazin indul február 16-tól a VIASAT3-on. A Sztárkoktél naponta rövidhírekkel, szombatonként pedig félórás magazinműsorral jelentkezik a csatornán.

 

A műsor segítségével fény derül meglepő sztártitkokra, a legfrissebb pletykákra és érdekességekre a hazai és a külföldi hírességek háza tájáról. Emellett a nézők betekintést nyerhetnek a VIASAT3 közkedvelt műsorainak kulisszái mögé, interjúkat, összeállításokat láthatnak kedvenc színészeikkel és a népszerű sorozatok alkotóival.

"Aki ismer, az pontosan tudja rólam, mennyire szeretem a bulvárhíreket." - vallja a műsorvezető, Horváth Éva. "Minden napom úgy kezdődik, hogy a reggeli két kávé mellett tájékozódom a celebvilág legfrissebb eseményeiről. Bármilyen elfoglaltságom van, ezt az elmaradhatatlan rituálét mindig beiktatom a programomba, hiszen egyik nap sem indulhat el az aktuális sztárhírek nélkül."

"Kíváncsian várom, milyen érdekességekre, titkokra derül majd fény a Sztárkoktélban. Egyúttal nagyon szerencsés helyzetben vagyunk Évával, hiszen műsorvezetőként az elsők között értesülhetünk majd a bulvárvilág történéseiről" - mondta a Müller Attila.

Sztárkoktél, február 16-tól minden szombaton 18 órától látható.

https://www.horvath-eva.hu/sztarkoktel-horvath-eva-es-muller-attila-vezetesevel.html