Új műsorral jelentkezik Horváth Éva

2010.06.05 00:00

 

Horváth Évát elszipkázta az RTL klub a TV2-től – tudta meg tegnap a Bors. Az egykori szépségkirálynő már biztos nem lesz az Megasztár 5 műsorvezetője, hiszen anyacsatornája újra alkalmazza.

 

VISSZAVETTÉK - Április végén láthattuk utoljára Horváth Évát műsorvezetőként a képernyőn. A barna hajú szépség néhány hét leforgása alatt nem csak a Reggeli, de a Cool Live háziasszonyaként is elbúcsúzott a nézőktől, majd hosszú hónapokig nem hallottunk felőle. Éva a kényszerszabadságot kihasználva az elmúlt heteket utazással és edzéssel töltötte, ám most boldog, ugyanis hamarosan munkába állhat.

Az elmúlt hetekben kikapcsolódtam, édesanyámmal az egyiptomi Sarm-es-Sejkbe utaztunk, ahol búvárkodtam és napozgattam. De most már vissza kell térnem a szürke hétköznapokba, amit egyáltalán nem bánok, ugyanis két hét múlva újra munkába állok – árulta el Éva. 

Lapunk már korábban beszámolt arról, hogy esetleg Till Attila mellett mosolyog majd a Megasztár 5 műsorvezetőjeként, ám úgy tűnik, a konkurens csatorna hoppon maradt, hiszen az RTL Klub elszipkázta előlük a csinos műsorvezetőnőt. Éva egyébként az elmúlt időszakban több castingra is jelentkezett, sőt még időjósként is kipróbálta magát, de végül visszahúzta a szíve anyacsatornájához. Riporterünk felkereste az RTL Klub sajtósát, Dobsi Adriennt, akitől megtudtuk, hogy az egykori szépségkirálynő Palotás Petra helyét veszi át egy turisztikai műsor háziasszonyaként.

Évát legközelebb Menetrend Itthon című belföldi utazási magazin műsorvezetőjeként láthatják a nézők, aminek első adásait már le is forgatták – nyilatkozta lapunknak Dobsi Adrienn.

Szerettük volna megkérdezni Évát, miért a Menetrendet választotta a Megasztár 5 helyett, de lapzártánkig sajnos nem tudtuk elérni őt.

Forrás: Borsonline

https://www.horvath-eva.hu/uj-musorral-jelentkezik-horvath-eva.html